Firmaevents

Med virksomheden på skydebanen! Sommerfest, julefrokost, kick-off eller bare en undskyldning for at ryste medarbejderne sammen.

Uforglemmelig oplevelse

Giv jeres medarbejdere, eller kunder, en helt speciel og uforglemmelig oplevelse!

Vi tilbyder et skræddersyet firmaarrangement på skydebanen for alle medarbejdere, hvor varighed og indhold aftales på forhånd.

Status siden sidst

Lad os afholde jeres næste teambuilding arrangement. Få et professionelt oplæg til jeres næste arrangement, hvor vi forener arbejde og fornøjelse for jeres medarbejdere.

Præsentation af den næste periode med nye udfordringer og mål

Når vi kommer til Kick off arrangementer, kan vi anbefale vores meget populære skydeøvelse med pistol og revolver. Vi har haft tusindvis af medarbejdere fra de største danske firmaer som deltagere med meget positive tilbagemeldinger fra både kvinder og mænd.

Afslutning med oplevelser som vil blive husket

Denne udfordrende og underholdende skydeøvelse forestås under tryg ledelse af vores specialuddannede instruktører. Der kræves ingen erfaring i skydning. Der vil være briller og høreværn til rådighed for alle deltagere.

MP-and-45
deltagere.gif-for-web

Se alle vores tilbud

Pistolskydning

Giv medarbejdere eller kunder en anderledes og uforglemmelig oplevelse på skydebanen.

Polterabends

Lad bruden/brudgommen skyde først. En uforglemmelig oplevelse for alle!

Specialarrangementer

En anderledes oplevelse på riffelbanen.

Hvad skyder vi med?

Disse våben har du mulighed for at skyde med!

Vi tilbyder en uforglemmelig oplevelse med kollegaer og venner. I har mulighed for at få krudt på fingerne og afprøve skydevåben med ordentlig kræft i.  Lige fra 9mm på banen til 302 kaliber.

Deltagere vil have adgang til forskellige våbentyper, som kaliber .22 pistol, 9mm/38 pistol og revolvere som Smith & Wesson, Colt, Glock, eller Heckler & Koch.  Derudover stilles briller og høreværn til rådighed for alle deltagere.

Nej, der kræves ingen erfaring i skydning. Alle er velkomne, og vores specialuddannede instruktører vil sørge for tryg og sikker ledelse under arrangementet.

Tidsrammen for arrangementet tilpasses hvert enkelt tilfælde, men det varierer typisk mellem 1 og 2 timer. Der er også mulighed for at afslutte arrangementet med en lille konkurrence for at kåre de bedste skytter.

Arrangementer kan afholdes på hverdage samt søn- og helligdage. Alle vores arrangementer er alkoholfrie, både før og under arrangementet. Deltagerne er velkomne til at medbringe vand og snacks, hvis de ønsker det